Mark Steel…

…er fyndnasti pólití­ski pistlahöfundurinn í­ Bretlandi.

Independent er hætt að rukka fyrir lesturinn á þeim á vef blaðsins. Það eru frábærar fréttir.

Mæli með þessum pistli, þar er fjallað um hvort stofna eigi rannsóknarnefnd til að fara yfir aðdraganda íraksstrí­ðsins. Lokaorðin eru snilld:

So who needs an inquiry? The only inquiry should be into why so many Labour MPs were so idiotic and spineless as to fall for it. And while it would be unfair to prejudice the outcome of such an inquiry, the result should be that not only do they all have to resign, but they then have to get their jobs back and resign again – and again – every day for the rest of their lives – naked – on live television, in a bucket of ice, broadcast in conjunction with al-Jazeera, with children representing every nation of the world looking on and laughing and spraying them with weedkiller and the greasy stuff at the top of a tin of tuna and – ah, I’ve run out of room.

Lesið alla pistlana hér.